Film Score Monthly
FSM HOME MESSAGE BOARD FSM CDs FSM ONLINE RESOURCES FUN STUFF ABOUT US  SEARCH FSM   
Search Terms: 
Search Within:   search tips 
You must log in or register to post.
  Go to page:    
 Posted:   Jul 15, 2014 - 7:00 PM   
 By:   ZapBrannigan   (Member)

The Screen Archives website appears to be down right now. I keep clicking on the Film Score Monthly button and I'm getting nothing.

 
 Posted:   Jul 15, 2014 - 7:10 PM   
 By:   Josh   (Member)

Works okay for me.

 
 Posted:   Jul 16, 2014 - 3:07 AM   
 By:   ZapBrannigan   (Member)

The site must have had a very brief outage. It's nothing.

 
 
 Posted:   Jul 16, 2014 - 6:06 AM   
 By:   TerraEpon   (Member)

Two sites everyone should have in their bookmarks:

http://downforeveryoneorjustme.com/
http://www.isitdownrightnow.com/

 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 10:56 AM   
 By:   solium   (Member)

No images will load on the site. Anyone else having issues?

 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 11:01 AM   
 By:   thx99   (Member)

Working fine for me, images and all.

 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 11:03 AM   
 By:   solium   (Member)

Working fine for me, images and all.

Strange, Thxs for checking.

 
 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 11:45 AM   
 By:   cody1949   (Member)

No images will load on the site. Anyone else having issues?

Yes, I am having the same problem. It started right after Thanksgiving. NO IMAGES !

 
 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 12:07 PM   
 By:   TacktheCobbler   (Member)

No images will load on the site. Anyone else having issues?

Yes, I am having the same problem. It started right after Thanksgiving. NO IMAGES !


I've been having the same problem as well.

 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 12:22 PM   
 By:   solium   (Member)

So I guess others are having issues too. Might be a regional internet problem.

 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 12:35 PM   
 By:   thx99   (Member)

Well, I live about 50 miles as the crow flies from Screen Archives, so maybe that's why the site's coming through loud and clear for me. wink Sorry others are having problems, though.

 
 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 12:38 PM   
 By:   cody1949   (Member)

West Coast, Bay Area here.

 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 12:42 PM   
 By:   solium   (Member)

West Coast, Bay Area here.

I'm East coast so I guess its not regional.

 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 3:36 PM   
 By:   David Ferstat   (Member)

I'm in Oz (down under, not over the rainbow) and the site's fine for me.

 
 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 4:22 PM   
 By:   cody1949   (Member)

Has anybody with this real problem contacted Screen Archives ?

 
 
 Posted:   Dec 1, 2014 - 10:33 PM   
 By:   John Black   (Member)

I placed a preorder with them earlier today for ON THE WATERFRONT, and later received a confirmation email from them. No problems with them here (the Pacific Northwest).

 
 
 Posted:   Dec 2, 2014 - 3:19 AM   
 By:   cody1949   (Member)

I placed a preorder with them earlier today for ON THE WATERFRONT, and later received a confirmation email from them. No problems with them here (the Pacific Northwest).

The problem has nothing to do with ordering. The problem is wherever there is supposed to be an image of the CD; there are only question marks. No images !

 
 Posted:   Dec 2, 2014 - 6:34 AM   
 By:   solium   (Member)

I placed a preorder with them earlier today for ON THE WATERFRONT, and later received a confirmation email from them. No problems with them here (the Pacific Northwest).

The problem has nothing to do with ordering. The problem is wherever there is supposed to be an image of the CD; there are only question marks. No images !


No website images either. No images at all. Just text.

I just checked this morning and SA loaded fine in half a second. So all is good now.

 
 
 Posted:   Dec 2, 2014 - 8:05 AM   
 By:   cody1949   (Member)

Not at my end. Still have question marks where images should be.

 
You must log in or register to post.
  Go to page:    
© 2014 Film Score Monthly. All Rights Reserved.